Droomhuis type 4

Op één van de ruime kavels kunt u deze moderne woning realiseren. Het ontwerp kenmerkt zich door een prachtige combinatie van licht en openheid, duurzaam gebouwd met eerlijke materialen van hoge kwaliteit. U geniet op uw –deels overdekte– terras van de luwte en een ongekend uitzicht. Uw modern droomwoning is een plek waar u in alle rust kunt genieten van ruimte en natuur; in het weidse buitengebied van de Noordoostpolder en vlak bij de golfbaan.

Begane grond

Vanuit de ruime entree heeft u directe toegang tot een grote werkkamer, de woonkamer en de centrale hal met toilet, garderobe en de trap. Deze moderne villa kenmerkt zich door openheid en strakke lijnen, Ook kunt u vanuit de entree direct naar de woonkeuken. De oriëntatie van de woonkeuken is naar buiten gericht, zodat u volop kunt genieten van het heerlijke uitzicht. Naast de keuken bevinden zich de bijkeuken en de berging. Vanuit de woonkamer ontvouwen zich de tuin en het schitterende uitzicht. Het verhoogde dak zorgt voor schaduw en beschutting op het ruime terras. Door de muur met doorkijk zit u heerlijk in de luwte en kunt u jaarrond genieten van uw terras.

Verdieping

Op de eerste verdieping vindt u op de overloop een grote kastenwand, waar u bijvoorbeeld uw kleren in kwijt kunt. Ook is er een tweede toilet. Aan de rechterzijde bevindt zich de master-bedroom met badkamer en suite. Aan de overkant bevinden zich de tweede badkamer en drie ruime slaapkamers.

Zelf uw woning laten ontwerpen

Binnen de richtlijnen van het beeldkwaliteitsdocument is veel mogelijk. Deze droomwoningen dienen – samen met het beeldmateriaal uit het beeldkwaliteitsdocument – ter inspiratie. Uiteraard bent u vrij uw eigen architect te kiezen en uw eigen droomhuis te realiseren. Neem voor meer informatie contact op met Onze Makelaar.

Wellerwaard Buitengewoon Noordoostpolder | Ontwikkeling door comsi.nl | Privacy