Droomhuis type 3

Op één van de kavels kunt u deze stijlvolle villa realiseren. Het ontwerp kenmerkt zich door warmte, strakke lijnen en een landelijke sfeer. Een smaakvol voorbeeld van moderne architectuur met het robuuste karakter van landelijk wonen. Ervaar de ruimte in dit droomhuis.

Begane grond

Vanuit de ruime entree met garderobe en toilet heeft u direct toegang tot de L-vormige woonkamer met openhaard. De woonkamer kijkt uit over de brede tuin en het open landschap van de Wellerwaard en het Burchttochtgebied. De ruime erker met vide is een oase van licht. Aan de straatzijde bevindt zich de ruime woonkeuken met grote pui. Desgewenst kunt u hier kiezen voor een ruime kamer. In de aanbouw bevinden zich de bijkeuken en de garage met eigen zolder.

Verdieping

Op de ruime overloop vindt u een werkplek met uitzicht door de dubbelhoge erker van de vide. Eventueel is hier ruimte voor het realiseren van een vierde slaapkamer. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers en aan de voorzijde een master-bedroom met ruimte voor een inloopkast. Naast de trap bevindt zich de badkamer.

Meer informatie

In het midden van de villa ter plaatse van de badkamer en overloop bevindt zich een ruime zolder. In de slaapkamers aan de voor- en achterzijde blijft de kap open waardoor u de lichtinval en ruimte van de kap ervaart.

Zelf uw woning laten ontwerpen

Binnen de richtlijnen van het beeldkwaliteitsdocument is veel mogelijk. Deze droomwoningen dienen – samen met het beeldmateriaal uit het beeldkwaliteitsdocument – ter inspiratie. Uiteraard bent u vrij uw eigen architect te kiezen en uw eigen droomhuis te realiseren. Neemt u voor meer informatie contact op met Onze Makelaar.

Wellerwaard Buitengewoon Noordoostpolder | Ontwikkeling door comsi.nl | Privacy