Het gebied

Voorzieningen

1240-350_golfbaan

Naast natuur zijn ook relevante voorzieningen dichtbij. Wellerwaard grenst aan de golfbaan van Emmeloord. Via de A6 bent u binnen een uur op Schiphol, op de Vismarkt in Groningen of geniet u van een wijntje op het terras in hartje Utrecht. En met Emmeloord op steenworp afstand heeft u alle voorzieningen in de buurt.

Emmeloord

PoldertorenNacht-0712

Emmeloord biedt als hoofdplaats van de gemeente diverse voorzieningen, zoals een bibliotheek, muziekschool, onderwijsinstellingen voor basis- en voortgezet onderwijs, een theater, twee ziekenhuizen en goede restaurants.

Ontspanning

Wellerwaard-Paardrijpad-mei-18-Richard-Ovink-400x200

Wellerwaard is gelegen naast de 9-holes golfbaan en vlakbij Hippisch Centrum Noordoostpolder. In de buurt vindt u ook het pittoreske stadje Blokzijl, het oude vissersdorp Lemmer en Werelderfgoed Schokland. Voor een heerlijke wandeling bent u zo in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Avondje uit of exclusief dineren? Kiest u dan voor sterrenrestaurant De Librije in Zwolle of Kaatje bij de Sluis in Blokzijl, restaurant Seidel in Vollenhove of Le Mirage in Emmeloord. De dichtstbijzijnde theaters vindt u in Emmeloord en Steenwijk.

De Wellerwaard

Wellerwaard Buitengewoon Noordoostpolder | Ontwikkeling door comsi.nl | Privacy